Diensten

Met HELDER. Virtual PA Service & Online Business Management biedt Sylvia Helder ondernemers administratieve hulp op afstand.

Virtual PA Service

De werkzaamheden die HELDER. Virtual PA Service & Online Business Management voor jou kan uitvoeren zijn zeer gevarieerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bijhouden van je agenda, e-mailmanagement, de administratie ordenen, het organiseren van trainingen, workshops en evenementen, het bijhouden van social media, opmaken en versturen van nieuwsbrieven, teksten redigeren etc. Het helpt als je zelf al een beeld hebt van de werkzaamheden die je graag uit handen zou willen geven.

Sylvia werkt als Virtual PA op afstand. Er zijn legio applicaties die virtueel samenwerken ondersteunen waarbij je de zaken goed met en op elkaar kunt afstemmen. Bij virtueel samenwerken is wederzijds vertrouwen van groot belang. Begin eventueel met ‘kleine’ werkzaamheden en kijk hoe dat voor jou voelt. Gaat het goed? Breid het dan verder uit. Zo wordt een vertrouwensband gecreëerd en kun jij steeds meer werkzaamheden toevertrouwen aan jouw Virtual PA en steeds meer loslaten, rust ervaren.

Online Business Management

De dienst Online Business Management is een intensievere vorm van dienstverlening. Daarbij wordt gestart met een uitgebreid intakegesprek waarin jouw onderneming en ondernemerswensen in kaart worden gebracht. Er wordt gekeken naar wat er moet gebeuren om jou weer rust en meer werkplezier te laten ervaren en hoe de groei van jouw onderneming in gang gezet kan worden. Dit gesprek kan virtueel plaatsvinden maar als je de voorkeur geeft aan een persoonlijke ontmoeting dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Vervolgens wordt de uitkomst van dit gesprek verwerkt in een plan om jouw onderneming nog beter op de kaart te zetten waarna Sylvia samen met haar team van specialisten op het gebied van techniek, marketing en communicatie de acties die worden omschreven in dat plan, omzet in daden. Zo wordt het operationeel management uit handen genomen en kun jij je richten op je core business.

“Sylvia heeft een belangrijke rol ingevuld bij het supportteam inkoop & innovatie. Spil in de ondersteuning van de teamleden, extra ogen en handen bij het bewaken van agenda’s, het halen van deadlines en het organiseren van alles wat daarvoor nodig is. Dat doet ze allemaal heel zelfstandig, maar ze weet wel op het juiste moment de juiste personen aan te haken. Ik heb 2 jaar lang met veel plezier met Sylvia samen gewerkt.” – Arend Nagel, Team Manager Knowledge & Innovation, Hoogwaterbeschermingsprogramma

Kernwoorden

Zelfstandig – gestructureerd – hartelijk – efficiënt – no-nonsense – daadkrachtig – humor – loyaal – assertief – gedegen – stressbestendig – professioneel – authentiek – informeel – goedlachs – organisatorisch sterk.

Kosten Virtual PA Service

Wat het kost ligt er geheel aan voor welke dienst(en) er wordt gekozen. Indien je uitsluitend de diensten van Virtual PA wilt afnemen dan kan er gekozen worden voor een maandabonnement met een vooraf in overleg vastgesteld aantal uren. Het aantal uren wordt overeengekomen aan de hand van de werkzaamheden die je graag uit handen wilt geven. Gedurende de maand wordt je op de hoogte gehouden van het verbruik van de uren, heldere communicatie staat voorop! Een abonnement kan desgewenst de daaropvolgende maand naar boven of beneden worden bijgesteld.

Kosten Online Business Management

De dienst Online Business Management is een intensievere vorm van dienstverlening. Daarbij wordt gestart met een uitgebreid intakegesprek waarin jouw onderneming en ondernemerswensen in kaart worden gebracht. Er wordt gekeken naar wat er moet gebeuren om jou weer rust en meer werkplezier te laten ervaren en hoe de groei van jouw onderneming in gang gezet kan worden. De kosten van dit intakegesprek staan los van het vervolgtraject. Als na het intakegesprek wordt besloten om de samenwerking aan te gaan wordt er aan de hand van de besproken zaken een plan opgesteld die middels een offerte wordt aangeboden. Na ondertekening van de offerte wordt in overleg met jou zo snel mogelijk gestart met de werkzaamheden.

Sylvia Helder is een interim directiesecretaresse die zich snel inwerkt, haar netwerk vormt, volledig ontzorgt en zelfstandig, maar in goed overleg met haar opdrachtgever opereert. – Wilfred Eleveld, Directeur Liandon

Sylvia is een zeer professionele managementassistente die bewezen heeft zeer snel op het hoogste niveau inzetbaar te zijn. Ze heeft mij een half jaar ondersteund en deed dat meteen zodanig dat ik volledig op haar kon vertrouwen. Je kunt alleen met een managementassistent samenwerken op basis van volledig vertrouwen, en dat heeft ze niet beschaamd. 
Ze heeft haar eigen ideeën over hoe ze je zo goed mogelijk kan ondersteunen en communiceert daar duidelijk over. Het plezierige aan Sylvia is, is dat je haar prima feedback kunt geven en dat ze daar onmiddellijk mee aan de slag gaat. Zo kan je samenwerking ook in korte tijd naar een hoger niveau groeien en dat is voor een interimmer best bijzonder. Ik kan Sylvia dan ook aanbevelen aan alle managers die tijdelijk een top assistent zoeken! – Roelof Potters, MT Liandon

Stap aan boord

Ben je benieuwd wat HELDER. voor jouw bedrijf kan betekenen?

Stuur een Bericht